Bluegreen Electronics - Zonnepanelen, Warmtepompen en Airco's

Subsidies

Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)
Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van de ISDE subsidie.

Andere interessante financieringsmogelijkheden voor duurzame verwarming:

Duurzaamheidslening
Uw woning energiezuinig maken om zo uw woonlasten te verminderen? De Duurzaamheidslening maakt dit voordelig voor u mogelijk. Bekijk hier de voorwaarden waaraan u moet voldoen om voor de Duurzaamheidslening in aanmerking te komen en of uw gemeente de Duurzaamheidslening mogelijk maakt. Het aanvragen van de Duurzaamheidslening bestaat uit een aantal stappen. Bekijk hier de procedure.

Energiebespaarlening
De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Via maandelijkse betalingen van de lening spreidt u de kosten over meerdere jaren. Maar nog belangrijker: misschien gaat u wel direct besparen! Mogelijk kunt u zelfs wat extra besparen. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim! Bekijk hier of u in aanmerking komt voor de Energiebespaarlening.

Fiscale voordelen zonnepanelen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een steeds belangrijkere plaats in bij veel bedrijven. MVO is tevens een visitekaartje voor uw bedrijf en kan een positief effect hebben op uw omzet en bedrijfsvoering. Het installeren van zonnepanelen is een juiste vorm van MVO. Mede door de te behalen fiscale voordelen is deze zakelijke investering niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel zeer interessant.

Ondernemers kunnen gebruik maken van verschillende regelingen van de Belastingdienst op het gebied van duurzame en energiebesparende investeringen. Deze fiscale voordelen (EIAMIA, etc) maken het nog aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. U kunt tot wel 70% van uw investering aftrekken van uw fiscale winst.

Vragen? Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie.

×

VACATURE

Bluegreen Electronics te Ulft zoekt enthousiaste medewerkers om samen Nederland groener te maken.

Ervaring in de techniek is handig, maar zeker niet noodzakelijk. Opleiding op onze kosten behoort tot de mogelijkheden. Iets voor jou? Bel 0315-640335 of stuur je cv naar info@247bge.nl en er gaat een wereld voor je open.

Wij leveren onze klanten kwaliteit op het gebied van:

 • Energieneutraal wonen
 • Zonnepanelen
 • Warmtepompen
 • Zonnecollectoren
 • Airconditioning
 • Centrale verwarming
 • Luchtverwarming
 • LED verlichting
 • Domotica

We zijn STEK-erkend voor de airconditioning, KvINL (voorheen SEI) erkend voor de zonnepanelen en aangesloten bij de nodige brancheverenigingen, waaronder Sterkin en UNETO-VNI.

Functie-eisen vacature
- Je bent in het bezit van relevante diploma’s of je bent bereid deze op onze kosten te behalen
- Je hebt technisch inzicht en affiniteit met groene technieken
- Je hebt geen hoogtevrees
- Je bent in het bezit van rijbewijs B of bezig met rijlessen (en bij voorkeur E)

Wat bieden wij

 • Verloning conform cao kleinmetaal en techniek
 • Een 38-urige werkweek
 • Overstap/Startpremie beschikbaar
 • Ruime beloning naast de reguliere loonsverhogingen
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden